Загибель “міністра надзвичайних ситуацій ЛНР” Потелещенко

Загибель “міністра надзвичайних ситуацій ЛНР” Потелещенко

В окупованому Лисичанську Луганської області внаслідок обстрілу ресторану “Адріатика” загинув так званий “міністр надзвичайних ситуацій “лнр” Олексій Потелещенко, повідомляють російські ЗМІ.

“Серед загиблих унаслідок обстрілу пекарні в Лисичанську минулої суботи міністр надзвичайних ситуацій “лнр” Олексій Потелещенко” – пишуть окупанти.

Гауляйтер окупованої Луганщини Пасічник підтвердив загибель колаборанта. За його словами, “під час жорстокого обстрілу пекарні в Лисичанську “загинув міністр надзвичайних ситуацій Луганської народної республіки, полковник Олексій Олександрович Потелещенко”.

Згодом гауляйтер Лисичанська Едуард Сахненко повідомив, що “під час удару загинули ще два місцеві депутати-колаборанти – Артем Тростянський та Іван Жушма”.

Пряма мова представника Лисичанської МВА: “Заклад, про який йде мова, окупанти використовували в своїх цілях. В ньому вони харчувались й проводили наради. Пекарня почала функціонувати вже після окупації міста. Її запустили, аби випікати хліб для фронту…Прильот був в той час, як окупанти зібрались там. Той список загиблих, що гуляє по мережі інтернет, складають здебільшого колаборанти, як, наприклад, Фірсов, який в березні перейшов на сторону окупантів”.

В Telegram-каналах опублікували список нібито тих, хто загинув. За інформацію від місцевих жителів, які нині виїхали з міста, у списку є прізвище власника закладу — місцевого бізнесмена, який мав у Лисичанську також магазини. Крім того, місцеві впізнали прізвище чоловіка, який працював у “податковій”, створеній окупантами у місті.

 

РУБРИКИ