Обстріли РФ забрали життя 4 жителів Донеччини за добу, 3 поранено

Обстріли РФ забрали життя 4 жителів Донеччини за добу, 3 поранено

Четверо мирних жителів Донецької області загинули й ще троє дістали поранень унаслідок обстрілу російськими окупантами населених пунктів регіону за минулу добу, повідомив голова Донецької обласної адміністрації Вадим Філашкін.

“Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді 2 людини загинули й 1 поранена, пошкоджено 12 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і нежитлову будівлю”, – написав Філашкін у телеграм-каналі в понеділок.

Також, за словами голови обладміністрації, загинули по одному жителю Званівки та Вишневого.

“Покровський район. У Курахівській громаді обстріляні Курахове, Трудове, Дачне, Гірник і Веселий Гай. У селищі Шевченко Добропільської громади пошкоджено 3 складські приміщення, 2 автобуси й 3 автомобілі. У Покровську поранено людину, пошкоджено 3 будинки. У Гродівській громаді пошкоджено 10 будинків у Малинівці та 7 у Миролюбівці”, – розповів він.

Поранено мирного жителя міста Лиман Краматорського району. У самому Краматорську окупанти завдали авіаудару по промзоні.

“Загалом за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донбасу. З лінії фронту евакуювали 136 людей, зокрема 19 дітей”, – повідомив Філашкін.

РУБРИКИ